IN ENGLISH

Tietoa, työkaluja ja neuvontaa opiskelijoille

Haluamme tukea opintojesi etenemistä kaikin tavoin.

Alla näet tärkeimpiä linkkejä ja tietoja opintojesi avuksi.

Kouluttajien yhteystiedot

Opintotoimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: (08) 3120 711

Sähköposti: toimisto(at)psk.fi

Koulutussihteerimme auttavat sinua kaikissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Toimiston löydät opiskelija-aulasta, huone numero 338. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-11 ja klo 12-15.

Sijainti ja kulkeminen opistolle

PSK-Aikuisopiston Oulun päätoimipiste sijaitsee osoitteessa Kansankatu 47 B, 3. kerros. Toimipiste sijaitsee Oulun ydinkeskustassa. Kauempaa saavuttaessa kätevimmin toimipisteeseen pääsee esimerkiksi junalla tai pitkänmatkan linja-autoilla. Oulun rautatieasema sekä linja-autoasema sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä toimipisteestä. Lisäksi useimmilla keskustaan tulevilla busseilla pääsee helposti toimipisteeseemme.

Katso kartalta.

Palvelut opistolla

Opiskelijoiden käytössä on ruokailutila, josta löytyvät jääkaapit ja mikrot. Käytössä ovat myös kahviautomaatti, juoma-automaatti ja pieneen makean nälkään suklaa-automaatti.

Pysäköintipaikkoja löydät rakennuksen edestä (2 tunnin). Pidempään pysäköintiin löytyy lähistöltä paikkoja esimerkiksi Anttilan pysäköintihallista osoitteessa Isokatu 33.

Yhteystietojen päivittäminen

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla koko koulutuksen ajan. Voit ilmoittaa muutoksista toimistoon tai vastuukouluttajalle. 

Vakuutukset

PSK-Aikuisopisto on vakuuttanut kaikki koulutuksessa olevat opiskelijansa työtapaturmien varalta. Vakuutusturva korvaa oppitunneilla ja työssäoppimisjaksolla sattuneet tapaturmat.

Opiskelijan terveydenhuolto

PSK-Aikuisopistossa päätoimisesti opiskelevilla sekä yli 4 kuukautta kestävässä työvoimakoulutuksessa mukana olevilla opiskelijoilla on oikeus kaupungin järjestämään opiskelijaterveydenhuoltoon.

Terveysaseman sijainti
Kontinkangas, Kajaanintie 48 A 3 B krs. (Pyörätuolia käyttävät ovi B)

Vastaanotot terveysasemalla
Terveystarkastus tarjotaan opiskelunsa aloittaville ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotot toimivat ajanvarauksella. Lisätietoja ja ajanvarausnumerot.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opiskelu toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisemmin hankittu osaaminen ja rakennetaan yksilöllinen opintopolku opiskelijan oppimistarpeet huomioiden. Joustavuuden ansiosta erilaisia opiskelumuotoja ja eri tutkintojen osia voidaan yhdistää, olipa sitten kyse koulutussopimuksesta tai oppisopimuskoulutuksesta.