IN ENGLISH

Tietoa ja neuvontaa opiskelijoille

Haluamme tukea opintojesi etenemistä kaikin tavoin. Tästä voit tutustua PSK-Aikuisopiston opiskelijan oppaaseen.

Alla näet tärkeimpiä linkkejä ja tietoja opintojesi avuksi.

Kouluttajien yhteystiedot

Opintotoimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: (08) 3120 711

Sähköposti: toimisto(at)psk.fi

Koulutussihteerimme auttavat sinua kaikissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Veteraanikadulla toimiston löydät rakennuksesta K2. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-11 ja klo 12-15.

Sijainti ja kulkeminen opistolle

PSK-Aikuisopiston päätoimipiste sijaitsee osoitteessa Veteraanikatu 2, talot K2 ja K4. Toimipiste sijaitsee Oulun vanhalla kasarmialueella, noin 2 km:n päässä Oulun ydinkeskustasta.

PSK-Aikuisopistolla ei valitettavasti ole tarjota opiskelijoille parkkipaikkoja. Opiskelijat ohjataan itsenäisesti etsimään lähiseudulta parkkeerausmahdollisuuksia tai käyttämään julkisia kulkuvälineitä.

Katso kartalta.

Palvelut opistolla

Opiskelijoiden käytössä on ruokailutila, josta löytyvät jääkaapit ja mikrot. Halutessasi voit ruokailla myös Luovin päärakennuksesta löytyvässä ravintola Kasarmissa. 

Yhteystietojen päivittäminen

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla koko koulutuksen ajan. Voit ilmoittaa muutoksista toimistoon tai vastuukouluttajalle. 

Vakuutukset

PSK-Aikuisopisto on vakuuttanut kaikki koulutuksessa olevat opiskelijansa työtapaturmien varalta. Vakuutusturva korvaa oppitunneilla ja työssäoppimisjaksolla sattuneet tapaturmat. Mikäli vahinko tapahtuu, ole yhteydessä vastuukouluttajaasi ja täytä vahingosta kirjallinen ilmoitus (lomakkeen saat vastuukouluttajalta).   

Opiskelijan terveydenhuolto

PSK-Aikuisopistossa päätoimisesti opiskelevilla sekä yli 4 kuukautta kestävässä työvoimakoulutuksessa mukana olevilla opiskelijoilla on oikeus kaupungin järjestämään opiskelijaterveydenhuoltoon.

Terveysaseman sijainti
Kontinkangas, Kajaanintie 48 A 3 B krs. (Pyörätuolia käyttävät ovi B)

Vastaanotot terveysasemalla
Terveystarkastus tarjotaan opiskelunsa aloittaville ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotot toimivat ajanvarauksella. Lisätietoja ja ajanvarausnumerot.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opiskelu toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisemmin hankittu osaaminen ja rakennetaan yksilöllinen opintopolku opiskelijan oppimistarpeet huomioiden. Joustavuuden ansiosta erilaisia opiskelumuotoja ja eri tutkintojen osia voidaan yhdistää, olipa sitten kyse koulutussopimuksesta tai oppisopimuskoulutuksesta.