IN ENGLISH

Yrittäjävalmennus

Mitä?

Yrittäjävalmennus antaa perustiedot yrittäjänä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä kannattavan liiketoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteena on, että opiskelijat aloittavat yritystoiminnan koulutuksen aikana tai sen jälkeen.

Valmennusten sisältöinä ovat yritystoiminnan suunnittelu, yritystoiminnan käynnistäminen, markkinointi, yritystoiminnan analysointi ja yritystoiminnan kehittäminen.

Missä ja milloin?

Yrittäjävalmennuksia toteutetaan Oulussa ja muilla paikkakunnilla tarpeen mukaan.

Seuraa hakuja TE-palvelujen sivuilla.

Kenelle?

Yrityksen perustamista suunnitteleville TE-toimiston asiakkaille, joilla on yritysidea suunnittelun pohjaksi, ja jotka haluavat selvittää oman yritystoiminnan mahdollisuudet. Koulutukseen voivat hakeutua myös juuri yritystoiminnan aloittaneet henkilöt.

Lisätiedot

Koulutuspäällikkö Outi Heikkilä p. 044 5262 221outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Yrittäjävalmennuksia ei ole tällä hetkellä haussa.

Tutustu koulutukseemme Yrittäjän ammattitutkinto!

Opiskelijatarina

Siivet yrittäjyyteen

Opiskelin 2016 huhtikuusta heinäkuuhun Oulun Kansankadun PSK-Aikuisopistolla Yrittäjävalmennuksessa. Jo koulutuksen haastattelutilanteessa minut otettiin lämpimästi vastaan ja liikeideaani uskottiin, olin todella onnellinen saadessani tietää tulleeni valituksi koulutukseen. Koulutuksen alusta lähtien sain kaiken mahdollisen tuen kouluttajiltani liike-ideani läpi viemiseen.

Opinnot toteutettiin hyvin ja koulutus oli lähinnä lähipäiviä ja lisäksi 1-2 etäpäivää viikossa, jolloin opiskeltiin kotona. Opinnot sujuivat erittäin hyvin omalta osaltani. Koulutus antoi minulle päivitettyä tietoa liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä, sillä olen kymmenisen vuotta sitten valmistunut merkonomiksi ja osa tiedoistani oli ns. vanhentunutta. 

Haaveenani oli perustaa täysin gluteeniton myymälä Ouluun ja ilman kouluttajieni antamaa tukea ja oppia en olisi nyt Gluten Free Store Suvi-Tuulia Oy:n omistaja ja yrittäjä joka kuukausi sitten aloitti toimintansa.

Sain teiltä ammattitaitoisilta kouluttajiltani arvokasta tietoa yrittäjyydestä, voimavarat sekä siivet uskaltaa lähteä yrittäjäksi. Lisäksi luokallamme oli mahtava henki ja opiskelijoilla vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Tusina samanhenkisiä ihmisiä samassa tilassa loi kaikille hyvän työmoodin ja huumorin päälle. Olen onnekas löytäessäni nämä ihmiset lähelleni ja ystävikseni suuri kiitos heillekin.

Opintoni jatkuvat samassa paikassa mutta Yrittäjän ammattitutkinnon merkeissä syksyllä ja olen itse yrityksessäni oppisopimuksella tämän koulutuksen ajan. Suosittelisin yrittäjävalmennusta kaikille yrittäjäksi aikoville, ja myös jo toimiville yrittäjille, jotka haluaisivat päivittää tietonsa yrittäjyydestä.

Sini Saiho, Yrittäjävalmennus 2016