IN ENGLISH

Yrittäjävalmennus 30 pv verkko-opintoina, Oulu

Mitä?

Yrittäjävalmennuksen tavoitteena on antaa perustiedot yrittäjänä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä kannattavan liiketoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteena on, että opiskelijat aloittavat yritystoiminnan koulutuksen aikana tai pian sen jälkeen.

SISÄLTÖ
Liiketoimintasuunnitelma
Luvat ja ilmoitukset
Yrittäjän vastuut ja velvollisuudet
Sopimusoikeus ja kuluttajansuoja
Yritys työnantajana
Rahoitus ja budjetit
Tietoturva ja tietosuoja yritystoiminnassa
Yrityksen verotus ja alv
Yrityksen perustamistoimet ja aloitus
Yrittäjän starttiraha
Yritysvierailut/-vierailijat

Missä ja milloin?

6.9.2021 alkaen Oulussa, valmennuksen kesto on 30 pv.

Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opintoina (Teams + itsenäinen työskentely). Teams -opetus edellyttää läsnäoloa verkossa opetuspäivinä klo 9:00–15:15. Opiskelijoiden tulee hallita tietotekniset perustaidot sekä nettiselaimen käyttö, jotta osallistuminen verkko-opetukseen on mahdollista. 

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat yrittäjyydestä kiinnostuneet TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat. Hakijoilla edellytetään olevan oma alustava liikeidea. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yritystoimintaa vakaasti suunnittelevat henkilöt.

Koulutukseen voivat hakeutua lisäksi asiakkaat, jotka ovat juuri aloittaneet yritystoimintansa tai joilla on aiempaa kokemusta omasta yritystoiminnasta. Koulutukseen valittavien tulee hallita tietotekniset perustaidot, jotta pystyvät osallistumaan verkko-opetukseen.

Lisätiedot

Tiedustelut kouluttaja Anja Koskinen

p. 044 029 6868, anja.koskinen(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisesti TE-toimiston kautta tai jättämällä paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Hakuaika päättyy 9.8.2021.