IN ENGLISH

Yrittäjävalmennus 30 pv verkko-opintoina, Oulu, Kuusamo, Raahe ja Ylivieska

Mitä?

Yrittäjävalmennuksen tavoitteena on antaa perustiedot yrittäjänä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä kannattavan liiketoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteena on, että opiskelijat aloittavat yritystoiminnan koulutuksen aikana tai pian sen jälkeen.

SISÄLTÖ
Liiketoimintasuunnitelma
Luvat ja ilmoitukset
Yrittäjän vastuut ja velvollisuudet
Sopimusoikeus ja kuluttajansuoja
Yritys työnantajana
Rahoitus ja budjetit
Tietoturva ja tietosuoja yritystoiminnassa
Yrityksen verotus ja alv
Yrityksen perustamistoimet ja aloitus
Yrittäjän starttiraha
Yritysvierailut/-vierailijat

Missä ja milloin?

4.5. - 15.6.2020 Oulussa, Kuusamossa, Raahessa ja Ylivieskassa

Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opintoina (Skype for Business + itsenäinen työskentely). Skype for Business -opetus edellyttää läsnäoloa verkossa opetuspäivinä klo 9:00–15:15. Opiskelijoiden tulee hallita tietotekniset perustaidot sekä nettiselaimen käyttö, jotta osallistuminen verkko-opetukseen on mahdollista. Oman nettiyhteyden ja laitteiston toimintaa on mahdollista kokeilla etukäteen osallistumalla koulutuksen infotilaisuuteen verkossa.

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat yrittäjyydestä kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat. Hakijoilla edellytetään olevan oma alustava liikeidea. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yritystoimintaa vakaasti suunnittelevat henkilöt. Lisäksi koulutukseen voivat hakeutua asiakkaat, jotka ovat juuri aloittaneet yritystoimintansa tai joilla on aiempaa kokemusta omasta yritystoiminnasta.

Koulutukseen valittavien tulee hallita tietotekniset perustaidot, jotta pystyvät osallistumaan verkko-opetukseen.

Lisätiedot

Koulutuksesta järjestetään info-tilaisuus 6.4.2020 klo 11:00 Skype-yhteydellä.

Tiedustelut Outi Heikkilä, vtj, PSK-Service Oy

p. 044 5262 221outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisesti TE-toimiston kautta tai jättämällä paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Hakuaika päättyy 13.4.