IN ENGLISH

Yrittäjävalmennus 30 pv Oulussa ja Ylivieskassa

Mitä?

Yrittäjävalmennuksen tavoitteena on antaa perustiedot yrittäjänä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä kannattavan liiketoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteena on, että opiskelijat aloittavat yritystoiminnan koulutuksen aikana tai pian sen jälkeen.

Valmennuksen sisältöinä ovat mm. yritystoiminnan suunnittelu, liiketoimintasuunnitelma, sopimusoikeus ja kuluttajan suoja, rahoitus ja budjetointi, starttiraha (tutustu tarkemmin sisältöihin esitteessä). 

Missä ja milloin?

28.10. - 6.11.2019 Oulussa ja Ylivieskassa

Koulutus toteutetaan päiväopintoina lähi- ja etäopetuksella. Myös etäopetusjakson aikana edellytetään läsnäoloa verkossa opetuspäivinä klo 9.00-15.15.

Lähiopetus järjestetään Oulussa PSK-Aikuisopiston tiloissa ja Ylivieskassa Liikuntakeskuksessa, os. Närhitie 2, Ylivieska.

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat yrittäjyydestä kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat. Hakijoilla edellytetään olevan oma alustava liikeidea. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yritystoimintaa vakaasti suunnittelevat henkilöt. Lisäksi koulutukseen voivat hakeutua asiakkaat, jotka ovat juuri aloittaneet yritystoimintansa tai joilla on aiempaa kokemusta omasta yritystoiminnasta.

Koulutukseen valittavien tulee hallita tietotekniset perustaidot, jotta pystyvät osallistumaan verkko-opetukseen.

Lisätiedot

Tutustu koulutuksen esitteseen.

Koulutuksesta järjestetään info 4.9. kello 12.00 Oulussa PSK-Aikuisopiston tiloissa, os. Kansankatu 47, B-rappu, 3 krs.

Infoon voit osallistua myös verkossa Skype-yhteydellä

Tiedustelut Outi Heikkilä, vtj, PSK-Service Oy

p. 044 5262 221outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisesti TE-toimiston kautta tai jättämällä paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Hakuaika päättyy 14.10.