IN ENGLISH

Projektitoiminnan koulutusohjelma 2021 - 2022

Mitä?

Uudistimme suosittua Hankeosaajavalmennusta ja nyt on jatkuva haku uudistettuun Projektitoiminnan koulutusohjelmaan!

Projektitoiminnan koulutusohjelma on suunnattu sekä uusille projektitoimijoille että projekteissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää ja päivittää ammatillista osaamistaan.

Työelämässä projekti- ja hanketoiminta ovat keskeisessä roolissa. Uusia projektiosaajia tarvitaan jatkuvasti. Myös projekteissa työskentelevien on hyödyllistä päivittää osaamistaan. Koulutukseen voi osallistua myös työttömänä työnhakijana.

Missä ja milloin?

Koulutusohjelmaan on jatkuva haku. Seuraava sisäänotto on 8.9.2021. Lähiopetus järjestetään Oulussa, mutta voit osallistua koulutukseen joustavasti etäyhteydellä eri puolilta Suomea.

Kenelle?

Koulutusohjelma sopii kaikille, jotka toimivat projekteissa tai haluavat perehtyä projektitoimintaan, ovat kiinnostuneita EU-rahoituksesta ja hankkeiden toteuttamisesta. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka tarvitsevat omassa työssään kehittämiseen liittyvää projektiosaamista kuten opettajat, elinkeinojen kehittämistyössä toimivat, projektipäälliköt ja hankevetäjät.

Miten?

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa mahdollisuuden toteuttamiskelpoisen projekti- tai hankesuunnitelman ideoimiseen, laatimiseen ja rahoituksen hakemiseen. Koulutus on joustava ja edullinen tapa opiskella työn ohessa oman työuran kehittämistavoitteden mukaisesti.

 

Koulutuksen aikana suoritetaan Maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto.

 

Lisätiedot?

Tutustu koulutuksen esitteeseen. Lisätietoja saat myös vastuukouluttaja Tarja Niskaselta, p. 044 3120 750, tarja.niskanen(at)psk.fi

Koulutuksen hinta on 600 €. Työttömälle työnhakijalle hinta on 300 €. 

Oppisopimusasiat 08 3120 702

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakemuksella, katso linkki oikealla ylhäällä.