IN ENGLISH

Projektitoiminnan koulutus, maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto

Mitä?

Opiskele projektitoiminnan osaajaksi ja suorita maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto!

Maaseudun kehittämisen erikoisammmattitutkinto toteutetaan PSK-Aikuisopistolla Projektitoiminnan koulutus -työnimellä. Koulutus on suunnattu sekä uusille projektitoimijoille että projekteissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää ja päivittää ammatillista osaamistaan.

Työelämässä projekti- ja hanketoiminta ovat keskeisessä roolissa. Uusia projektiosaajia tarvitaan jatkuvasti. Myös projekteissa työskentelevien on hyödyllistä päivittää osaamistaan. Koulutukseen voi osallistua myös työttömänä työnhakijana. Selvitäthän omat henkilökohtaiset mahdollisuudet työttömyysetuudella opiskelun te-toimiston kanssa. 

Missä ja milloin?

Koulutus toteutetaan Oulussa 14.2. - 30.12.2022. 

Kenelle?

Koulutus sopii kaikille, jotka toimivat projekteissa tai haluavat perehtyä projektitoimintaan, ovat kiinnostuneita EU-rahoituksesta ja hankkeiden toteuttamisesta. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka tarvitsevat omassa työssään kehittämiseen liittyvää projektiosaamista kuten opettajat, elinkeinojen kehittämistyössä toimivat, projektipäälliköt ja hankevetäjät.

Miten?

Koulutus järjestetään Oulussa päiväopetuksena, ohjauksena ja työpajoina sekä ohjattuna etäopiskeluna. Lähiopetukseen on mahdollisuus osallistua myös Teams-etäyhteydellä, tämä mahdollistaa osallistumisen koulutukseen myös muilta paikkakunnilta.

 

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa mahdollisuuden toteuttamiskelpoisen projekti- tai hankesuunnitelman ideoimiseen, laatimiseen ja rahoituksen hakemiseen. Koulutus on joustava ja edullinen tapa opiskella työn ohessa oman työuran kehittämistavoitteden mukaisesti.

 

Koulutuksen aikana suoritetaan Maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto.

 

Lisätiedot?

Tiedustelut koulutuksesta Tarja Niskanen p. 044 3120 750, tarja.niskanen(at)psk.fi

Koulutuksen hinta on 600 €. Työttömälle työnhakijalle hinta on 300 €. 

Oppisopimusasiat 08 3120 702

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen hakeutuminen 4.2.2022 mennessä. 

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakemuksella, katso linkki oikealla ylhäällä.