IN ENGLISH

Projektitoiminnan koulutus, maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto

Mitä?

Opiskele projektitoiminnan osaajaksi ja suorita maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto!

Maaseudun kehittämisen erikoisammmattitutkinto toteutetaan PSK-Aikuisopistolla Projektitoiminnan koulutus -työnimellä. Koulutus on suunnattu  uusille projektitoimijoille ja projekteissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää ja päivittää ammatillista osaamistaan.

Työelämässä projekti- ja hanketoiminta ovat keskeisessä roolissa. Uusia projektiosaajia tarvitaan jatkuvasti. 

Missä ja milloin?

Koulutus toteutetaan Oulussa 12.9.2022 - 12.8.2023.

Voit osallistua koulutuspäiviin myös Teams-yhteydellä, joten opiskelu onnistuu hyvin myös toiselta paikkakunnalta.

Kenelle?

Koulutus sopii kaikille, jotka toimivat projekteissa tai haluavat perehtyä projektitoimintaan, ovat kiinnostuneita EU-rahoituksesta ja hankkeiden toteuttamisesta. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka tarvitsevat työssään kehittämiseen liittyvää projektiosaamista kuten opettajat, elinkeinojen kehittämistyössä toimivat, projektipäälliköt ja hankevetäjät.

Miten?

Koulutus järjestetään Oulussa päiväopetuksena, ohjauksena ja työpajoina sekä ohjattuna etäopiskeluna. Lähiopetukseen on mahdollisuus osallistua myös Teams-etäyhteydellä.

 

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa mahdollisuuden toteuttamiskelpoisen projekti- tai hanke-suunnitelman ideoimiseen, laatimiseen ja rahoituksen hakemiseen. Koulutus on joustava ja edullinen tapa opiskella työn ohessa oman työuran kehittämistavoitteden mukaisesti.

 

Koulutuksen aikana suoritetaan maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto.

 

Lisätiedot?

 

Tiedustelut:
vastuukouluttaja Tarja Niskanen, 044 3120 750, tarja.niskanen(at)psk.fi

Koulutuspäällikkö Outi Heikkilä, 044 5262 221, outi.heikkila(at)psk.fi

Oppisopimusasiat p. 08 3120 702

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen hakeutuminen 5.9.2022 mennessä. 

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakemuksella, katso linkki oikealla ylhäällä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 600 €.

Maksun voit maksaa myös osissa. Voit myös hakeutua opiskelemaan yksittäistä tutkinnon osaa. Tutkinnon osan hinta on 150€.

Omaehtoiseen koulutukseen hakeutuvalle TE-toimiston asiakkaalle koulutuksen hinta on -50%. Olethan yhteydessä TE-toimistoon ennen opintojesi aloittamista.

Peruutusehdot
Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään kuukauden opintojen jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.