IN ENGLISH

Myynnin ammattitutkinto

Mitä?

Myynnin ammattilaiseksi!

Myynnin ammattitutkintoon valmistaviin opintoihin voi hakea nyt jatkuvasti. Opintojen aloittaminen ja suorittaminen sujuvat joustavasti monimuotoisen toteutuksen ansiosta.

Myynnin ammattitutkinto tarjoaa mahdollisuudet kehittää ja parantaa ammattitaitoa myydä tuloksellisesti asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita vastaavia tuotteita ja palveluja.

Myyjän tehtäviin kuuluvat esimerkiksi vastuu tuoteryhmästä, palvelukokonaisuudesta, tai niiden yhdistelmästä. Yrityksellä on joko kiinteä toimipaikka, sähköinen toimintaympäristö tai myyjä toimii itsenäisenä yrittäjänä. Keskeistä ovat asiakastarpeen ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot asiakaspalvelutilanteissa.

Missä ja milloin?

Oulu, jatkuva haku. Opiskelu onnistuu hyvin kauempaakin!

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka myyvät erilaisia tuotteita ja/tai palveluita yksityisille henkilöille tai yrityksille tai ovat kiinnostuneita työskentelemään myyntitehtävissä.

Miten?

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena ja osallistuminen edellyttää työsuhdetta ja sopivia työtehtäviä. Mikäli oppisopimuskoulutus ei sovellu sinulle, voit osallistua koulutukseen ammatillisena lisäkoulutuksena. Katso lisätiedot koulutuksen esitteestä.

Koulutukseen sisältyy noin 16 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä ja ohjattua opiskelua työpaikoilla. Osa kursseista toteutetaan etäyhteyden ja verkko-oppimisympäristön avulla, jolloin opiskelu onnistuu joustavasti suoraan kotoa tai työpaikalta.

Lisätiedot

Tutustu koulutuksen esitteeseen. Lisätietoja koulutuksesta antavat myös vastuukouluttaja Teemu Simola, teemu.simola@psk.fi, p. 044 3120 786 ja näyttötutkintomestari Tarja Niskanen tarja.niskanen@psk.fi, p. 044 3120 750. Oppisopimusasioissa lisätietoja antaa Pohjois-Pohjanmaan Oppisopimuskeskus p. 08 3120 702.

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Katso linkit Hae oppisopimuskoulutukseen ja Hae ammatilliseen lisäkoulutukseen.