IN ENGLISH

Myynnin ammattitutkinto

Mitä?

Myynnin ammattilaiseksi!

Myynnin ammattitutkintoon valmistaviin opintoihin voi hakea nyt jatkuvasti ympäri vuoden. Opintojen aloittaminen ja suorittaminen sujuvat joustavasti monimuotoisen toteutuksen ansiosta.

Myynnin ammattitutkinto tarjoaa mahdollisuudet kehittää ja parantaa ammattitaitoa tulokselliseen, asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin vastaavien tuotteiden ja palveluiden myyntityöhön.

Myyjän tehtäviin kuuluvat esimerkiksi vastuu tuoteryhmästä, palvelukokonaisuudesta, tai niiden yhdistelmästä. Yrityksellä on joko kiinteä toimipaikka, sähköinen toimintaympäristö tai myyjä toimii itsenäisenä yrittäjänä. Keskeistä ovat asiakastarpeen ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot asiakaspalvelutilanteissa.

Missä ja milloin?

Oulu, jatkuva haku. Opiskelu onnistuu hyvin kauempaakin!

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka myyvät erilaisia tuotteita ja/tai palveluita yksityisille henkilöille tai yrityksille tai ovat kiinnostuneita työskentelemään myyntitehtävissä.

Miten?

Koulutukseen sisältyy noin 16 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä ja ohjattua opiskelua työpaikoilla. Osa koulutuspäivistä toteutetaan etäyhteyden ja verkko-oppimisympäristön avulla, jolloin opiskelu onnistuu joustavasti suoraan kotoa tai työpaikalta. Koulutuksen hinta on 400 €.

Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana. Oppisopimuskoulutukseen osallistuminen edellyttää työsuhdetta ja sopivia työtehtäviä. Mikäli oppisopimuskoulutus ei sovellu sinulle, voit osallistua koulutukseen ammatillisena lisäkoulutuksena. Katso lisätiedot koulutuksen esitteestä. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton.

Lisätiedot

Tutustu koulutuksen esitteeseen. Lisätietoja koulutuksesta antavat myös kouluttajat

Pia Matihaldi, pia.matihaldi@psk.fi, 044 3120 787

Tarja Niskanen tarja.niskanen@psk.fi

044 3120 750

Oppisopimusasiat 08 3120 702

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Katso linkit Hae oppisopimuskoulutukseen ja Hae ammatilliseen lisäkoulutukseen.