IN ENGLISH

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja, 180 osp

Mitä?

Haluatko ammatin, jossa saat olla ulkona, työskennellä ihmisten parissa ja käyttää luovuuttasi?

Kehitä osaamistasi luonto- ja ympäristöalan perustutkintokoulutuksessa, valmistu luonto-ohjaajaksi! Uudet tutkinnon perusteet astuvat voimaan 1.8.2022. Saat ajantasaista koulutusta ja osaamisesi arvioidaan tämän hetken työelämän vaatimusten mukaisesti.

Missä ja milloin?

Oulussa 17.10.2022 - 21.10.2024.

 

Kenelle?

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on tavoitteena työskennellä luonto- ja ympäristöalalla ohjauksen työtehtävissä. Koulutus sopii hyvin myös laajentamaan aiempaa tiedollista tai teoreettista osaamistasi käytännön taidoilla turvallisten, elämyksellisten ja hyvinvointia lisäävien luonto-ohjelmapalveluiden tuottamiseen.

Voit olla suuntaamassa työelämään, vaihtamassa ammattia tai vahvistamassa osaamistasi alalla toimimiseen. 

Miten?

Opetus järjestetään lähi- ja etäopetuksena arkipäivisin eri oppimisympäristöissä, esimerkiksi maastossa. Koulutus sisältää  muutaman yön yli kestävän koulutustilaisuuden. Opiskelu sisältää myös kokeneiden asiantuntijakouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Lisätiedot

Koulutuksesta järjestetään kaksi samansisältöistä infoa:

28.6. kello 17.00 ja

17.8. kello 18.00

PSK-Aikuisopiston tiloissa K2 –rakennuksessa, Veteraanikatu 2.

Mikäli haluat osallistua infoon etäyhteydellä, ilmoittaudu ennakkoon toimisto@psk.fi (26.6. mennessä tai 15.8 mennessä).

Tervetuloa!

Tiedustelut:

Vastuukouluttaja Tiina Rahko, 044 3120 795, tiina.rahko(at)psk.fi

Koulutuspäällikkö Marju Kyllönen, 044 4023 978, marju.kyllonen(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan tällä sivulla olevan linkin kautta 19.9.2022 mennessä.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta ilmenee työkokemuksesi ja koulutushistoriasi. Liitä hakemukseesi myös kopiot opiskelu- ja / tai tutkintodistuksistasi (huom. liitä kaikki sivut, myös todistuksen kääntöpuoli). Jos tarvitset apua, ole yhteydessä PSK-Aikuisopiston toimistoon. 

Valinnassa kiinnitetään huomiota erityisesti perusteluihin koulutukseen hakeutumiselle. Täytä tämä tieto hakemuksessa kohtaan Avoin viesti / kysymys