IN ENGLISH

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala työvoimakoulutuksena

Mitä?

Tutkinto taloushallinnon työtehtävistä kiinnostuneille! Liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan suorittaminen antaa valmiuksia työskennellä joko kirjanpitäjänä tai palkanlaskijana.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on osaamista toimia kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan tai palkanlaskennan tehtävissä valinnaisten tutkinnon osien mukaisesti.

Missä ja milloin?

20.9.2021 - 29.8.2022 työvoimakoulutuksena  Oulussa.

Kenelle?

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala on tarkoitettu henkilöille, jotka tulevaisuudessa haluavat työskennellä taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä yrityksissä, tilitoimistoissa ja muissa organisaatioissa. Tähän koulutukseen voivat hakea TE-toimiston asiakkaat. Koulutukseen valittavilla on taloushallinnon alan perusosaaminen sekä riittävät tietotekniset taidot.

Miten?

Koulutuksen lähiopetus järjestetään päiväkoulutuksena arkipäivisin 2-3 pv/ viikko Oulussa PSK-Aikuisopistossa. Lähiopetuspäiviin on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

Muutoin opiskelu on kokeneiden asiantuntijakouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Lisätiedot

Koulutuksesta järjestetään infot:

18.6. kello 10.00 ja 17.8. kello 10.00 PSK-Aikuisopistossa, Veteraanikatu 2, K2-rakennus.

Infoon voi osallistua myös etäyhteydellä. Tässä tapauksessa tarvitsemme sähköpostiosoitteesi kutsun lähettämiseksi, joten ole yhteydessä Anne Jalosalmeen tai Outi Heikkilään.

Tiedustelut:

vastuukouluttaja Anne Jalosalmi,

p. 044 3120 009 

anne.jalosalmi(at)psk.fi 

tai koulutuspäällikkö Outi Heikkilä

p. 044 5262 221 

outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen hakeutuminen on TE-toimiston kautta. Hakuaika päättyy 31.8.2021. Koulutuspaikkoja on 20.