IN ENGLISH

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala 20.9. alkaen

Mitä?

Tutkinto taloushallinnon työtehtävistä kiinnostuneille! Liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan suorittaminen antaa valmiuksia työskennellä joko kirjanpitäjänä tai palkanlaskijana.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on osaamista toimia kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan tai palkanlaskennan tehtävissä valinnaisten tutkinnon osien mukaisesti.

Missä ja milloin?

20.9.2021 - 29.8.2022 monimuoto-opintoina  Oulussa.

Kenelle?

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala on tarkoitettu henkilöille, joilla on tavoitteena työskennellä taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä yrityksissä, tilitoimistoissa ja muissa organisaatioissa.

Koulutukseen valittavilla on taloushallinnon alan perusosaaminen sekä riittävät tietotekniset taidot.

Voit myös hakeutua koulutukseen, jos työskentelet jo taloushallinnon työtehtävissä, mutta sinulta puuttuu alan koulutus. 

Mikäli olet koulutukseen hakeutuessasi työttömänä työnhakijana, sinun kannattaa selvittää Te-toimistosta mahdollisuus opiskella työttymyysetuudella.

Miten?

Koulutuksen lähiopetus järjestetään päiväkoulutuksena arkipäivisin 2-3 pv/ viikko Oulussa PSK-Aikuisopistossa. Lähiopetuspäiviin on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

Muutoin opiskelu on kokeneiden asiantuntijakouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Lisätiedot

Koulutuksesta järjestetään infot:

18.6. kello 10.00 ja 17.8. kello 10.00 PSK-Aikuisopistossa, Veteraanikatu 2, K2-rakennus.

Infoon voi osallistua myös etäyhteydellä. Tässä tapauksessa tarvitsemme sähköpostiosoitteesi kutsun lähettämiseksi, joten ole yhteydessä Anne Jalosalmeen tai Outi Heikkilään.

Tiedustelut:

vastuukouluttaja Anne Jalosalmi,

p. 044 3120 009 

anne.jalosalmi(at)psk.fi 

tai koulutuspäällikkö Outi Heikkilä

p. 044 5262 221 

outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Hakuaika päättyy 6.9.2021. Hakeutuminen tällä sivulla olevan linkin kautta.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 400 €.

Jos olet työtön työnhakija hinta on - 50%

Peruutusehdot
Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään kuukauden opintojen jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.