IN ENGLISH

Lähihoitaja, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala työvoimakoulutuksena

Sosiaali- ja terveysala, Työvoimakoulutus

Mitä?

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto antaa pätevyyden työskennellä perustason terveyttä edistävässä, ehkäisevässä ja kuntouttavassa hoito-, huolenpito- ja kasvatustyössä.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalaopinnot antavat erityisvalmiudet toimia lähihoitajana erilaisissa vanhusten palvelua, hoitoa, huolenpitoa ja kuntoutusta antavissa toimintaympäristöissä. Työtä voidaan tehdä esimerkiksi sairaaloissa, hoivaosastoilla, kuntoutuskodeissa, vammaistyö-, mielenterveys- ja päihdeyksiköissä, dementiayksiköissä, palvelukodeissa ja kotihoidossa.

Missä ja milloin

Oulussa työvoimakoulutuksena 19.4.2021 - 26.4.3023

Kenelle?

Koulutus soveltuu sinulle, joka pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä ja haluat tukea erityisesti ikääntyvien asiakkaiden toimintakykyä ja osallisuutta.

Voit olla suuntaamassa työelämään, vaihtamassa ammattia tai vahvistamassa osaamistasi alalla toimimiseen. Hakijalla tulee olla riittävä suomen kielen taito (B1).
 

Koulutus on tarkoitettu Te-toimiston asiakkaille.

Miten?

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja osaamisen osoittamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Lisätiedot

Koulutuksesta järjestetään info etäyhteydellä 25.2. kello 10 ja 23.3. kello 10, ilmoittautuminen infoon johanna.autio-lamsa(at)psk.fi

Tiedustelut:

Johanna Autio-Lämsä, 044 3120 703, johanna.autio-lamsa(at)psk.fi

Outi Heikkilä, 044 5262 221, outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan Te-toimiston kautta Oma asiointi-verkkopalvellussa..

Hakuaika päättyy 26.3.