IN ENGLISH

Lähiesimiestyön ja johtamisen koulutukset

Mitä?

Työkaluja esimiestyöhön, työhyvinvointiin ja muutosten johtamiseen!


Onko tavoitteenasi esimiestehtävät ?

Oletko jo esimies tai johtaja ja haluat kehittää osaamistasi?

Tässä koulutuksessa kehität osaamista johtamisen eri osa-alueilla, saat työkaluja ja uudenlaisia näkökulmia johtamisen eri tilanteisiin, kehität vuorovaikutustaitoja ja henkilökohtaisia valmiuksiasi toimia lähiesimiehenä ja esimiehenä.

Koulutussisältöinä ovat mm. henkilökohtaiset johtamistaidot, osaamisen johtaminen ja kehittäminen, keskeinen työlainsäädäntö, talouden suunnittelu ja kehittäminen, asiakkuuksien arviointi, johtaminen ja kehittäminen, strateginen suunnittelu ja johtaminen ja johtamisviestintä työhyvinvoinnin perustana.

Tutustu koulutuksen esitteeseen!

Milloin ja missä?

Oulu, 4.10.2018 – 31.10.2019. 

Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu esimiestyötä tekeville tai julkishallintoon ja yksityiselle sektorille päivittäisjohtamisen tehtäviin hakeutuville, esimerkiksi työryhmän, tiimin tai osaston lähimiehille.

Johtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat esimiestehtävissä ja joilla on kokemusta johtamistehtävistä sekä vahva asiantuntemus toimialaltaan.

Miten?

Tutkinnot suoritetaan omissa työtehtävissä Opetushallituksen hyväksymiä tutkinnon perusteita noudattaen. Tutkintojen suorittamiseen liittyvä valmistava koulutus järjestetään monimuoto-opiskeluna.

Opinnot sisältävät lähiopetusta ja ohjausta yhteensä 12-14 päivää ja itsenäisiä etätehtäviä sekä työssäoppimista omissa esimiestehtävissä.

Lisätiedot

Lisätietoja saat koulutuksen yhteyshenkilöiltä:

Tutkintovastaava, koulutuspäällikkö Outi Heikkilä, p. 044 5262 221

outi.heikkila(at)psk.fi

Vastuukouluttaja Sirpa Pieniniemi,

p. 044 3120 220, sirpa.pieniniemi(at)psk.fi

Oppisopimusasiat: Oppisopimuspäällikkö Pia Kangas, p. 044 3120 701,

pia.kangas(at)popo.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake 25.9.2018 mennessä.