IN ENGLISH

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, painopisteenä kriisijohtaminen

Mitä?

Työkaluja esimiestyöhön, työhyvinvointiin ja muutosten johtamiseen!

Lähiesimiestyön ammattitutkinto kehittää valmiuksiasi toimia esimiehenä, tarjoaa työkaluja ja uudenlaista näkökulmaa päivittäisjohtamisen eri tilanteisiin ja kehittää vuorovaikutustaitoja. 

Koulutuksessamme erityisenä teemana on nyt kriisijohtamisen taidot; opit miten ennakoit ja varaudut esimiestyössäsi mahdollisiin organisaation kriisitilanteisiin ja miten johdat kriisitilanteita niin organisaation sisällä kuin sidosryhmätyöskentelyssäkin. Lisäksi opit kriisiviestintää.

Missä ja milloin?

Koulutukseen on jatkuva haku. Seuraava hyvä vaihe tulla mukaan opintoihin on 7.9, joten toimita hakemuksesi hyvissä ajoin tätä ennen. Koulutuksen kesto pohjautuu henkilökohtaiseen suunnitelmaan, keskimääräinen koulutusaika on noin 1½ vuotta.

Koulutus toteutetaan Oulussa. Opetukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Kenelle?

Tutkinto on tarkoitettu esimiestyötä tekeville tai esimiestyöhön hakeutuville henkilöille, jotka työskentelevät julkisen hallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä, esimerkiksi työryhmän, tiimin tai osaston lähiesimiehenä tai vastaavana.

Miten?

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetusta ja ohjausta on 1-2 päivää kuukautta kohden, yhteensä 12-14 päivää koulutuksen aikana. Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäistä opiskelua. Tutkinto suoritetaan näyttöinä omissa työtehtävissä.

Koulutukseen voi osallistua myös oppisopimuksella.

Koulutuksen hinta on 400 €. 

Lisätiedot

Lisätietoja saat koulutuksen yhteyshenkilöiltä:

Koulutuspäällikkö Outi Heikkilä p. 044 5262 221, outi.heikkila@psk.fi

Vastuukouluttaja Sirpa Pieniniemi p. 044 3120 220, sirpa.pieniniemi@psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Haku tällä sivulla olevan sähköisen linkin kautta.