IN ENGLISH

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, erityisteemana kriisijohtaminen

Mitä?

Koulutuksessamme erityisenä teemana on nyt kriisijohtamisen taidot; opit miten ennakoit ja varaudut esimiestyössäsi mahdollisiin organisaation kriisitilanteisiin ja miten johdat kriisitilanteita niin organisaation sisällä kuin sidosryhmätyöskentelyssäkin. Lisäksi opit kriisiviestintää.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osaamista johtamisen eri osa-alueilla, tarjota työkaluja ja uudenlaisia näkökulmia johtamistilanteisiin, kehittää vuorovaikutustaitoja ja henkilökohtaisia valmiuksia toimia esimiehenä. Hae koulutukseen ja kehitä johtamisvalmiuksiasi!

Missä ja milloin

Voit aloittaa koulutuksen joustavasti omien ja työsi tarpeiden mukaan. Koulutukseen on jatkuva haku. Seuraava sopiva ajankohta aloittaa koulutus on 7.9, joten toimita hakemuksesi hyvissä ajoin ennen tätä. Koulutuksen kesto pohjautuu henkilökohtaiseen suunnitelmaan, keskimäärin kesto on noin 1½ vuotta.

Voit osallistua koulutukseen myös etäyhteydellä.

 

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat esimiestehtävissä ja joilla on kokemusta esimiestyöstä sekä vahva asiantuntemus toimialallaan.

Koulutuksen hinta on 600 €.

Lisätiedot

Tutustu koulutuksen esitteeseen.

Tiedusteluihin vastaa koulutuspäällikkö Outi Heikkilä, 044 5262 221, outi.heikkila(at)psk.fi

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Katso linkki Hae koulutukseen tästä.