IN ENGLISH

Hankeosaajavalmennus

Mitä?

Hankeosaajavalmennus kouluttaa uusia projektitoimijoita sekä kehittää ja päivittää projekteissa jo työskentelevien osaamista.

Työelämässä projekti- ja hanketoiminta ovat keskeisessä roolissa. Uusia projektiosaajia tarvitaan jatkuvasti. Myös projekteissa työskentelevien on hyödyllistä päivittää osaamistaan. Koulutukseen voi osallistua myös työttömänä työnhakijana.

Tutustu opiskelijatarinaan videolla.

Missä ja milloin?

Koulutukseen on seuraava sisäänotto 14.8. Tarvittaessa koulutuksen voi aloittaa joustavasti oman työn tarpeiden mukaan. Lähiopetus järjestetään Oulussa, mutta voit osallistua koulutukseen joustavasti etäyhteydellä eri puolilta Suomea.

Kenelle?

Koulutus sopii kaikille, jotka toimivat projekteissa tai haluavat perehtyä projektitoimintaan, ovat kiinnostuneita EU-rahoituksesta ja hankkeiden toteuttamisesta sekä henkilöille, jotka tarvitsevat omassa työssään kehittämiseen liittyvää projektiosaamista kuten opettajat, elinkeinojen kehittämistyössä toimivat, projektipäälliköt ja hankevetäjät.

Miten?

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa mahdollisuuden toteuttamiskelpoisen hankkeen tai projektisuunnitelman laatimiseen ja rahoituksen hakemiseen. Koulutus on joustava ja edullinen tapa työn ohessa opiskelemiseen omien ja työuran kehittämistavoitteden mukaisesti.

 

Koulutus valmistaa maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen näyttötutkintona. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli hanke- ja projektitoiminnasta on jo vahva osaaminen.  

 

Lisätiedot?

Tutustu koulutuksen esitteeseen. Lisätietoja saat myös vastuukouluttaja Tarja Niskaselta, p. 044 3120 750, tarja.niskanen(at)psk.fi

Oppisopimusasiat 08 3120 702

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakemuksella, katso linkit oikealla ylhäällä.