IN ENGLISH

Green care -koulutus hoitoalalle

Mitä?

Koulutus antaa valmiuksia asiakaslähtöiseen toimintatapaan, jossa hoitotyöntekijät pystyvät soveltamaan green care toimintaa omassa työssään.

Luonnon hyvinvointivaikutuksia on tutkittu paljon viime vuosina ja näyttöä luonnon elvyttävästä vaikutuksesta kertyy koko ajan enemmän. Hyvinvointivaikutuksia voidaan saada aikaan luontoelementtien avulla myös kaupunki- ja laitosympäristössä. Sen lisäksi että asiakkaat virkistyvät ja nauttivat luontokosketuksesta, luonnossa, pihalla, puutarhassa tai sisällä luontoelementtien äärellä vietetyt hetket elvyttävät ja ravitsevat myös hoitajia.

Luonnon herättämät tunteet ja muistot voivat tarjota keskustelunaiheita ja virkistävät sekä asiakkaita että työntekijöitä. Siten green care toiminnan avulla voidaan vähentää myös kuormittuneisuuden tunnetta työssä, parantaa työhyvinvointia ja edistää työntekijöiden työtyytyväisyyttä.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, jotka haluavat hyödyntää green care toiminnan elementtejä omassa työssään.

Koulutus voidaan järjestää myös yrityskoulutuksena, kun työnantaja haluaa tarjota henkilöstölleen mahdollisuuden kehittää green care osaamista työyhteisössä.

Missä ja milloin?

Koulutukseen sisältyy 8 tuntia lähiopetusta, harjoitustehtävä omassa työyhteisössä ja tehtävän yhteinen purku.

Koulutuksen kokonaislaajuus on n. 12 tuntia. Koulutuksen järjestämisajankohta ja -paikka sovitaan tilaajan kanssa.

Koulutuksen hinta

119 € / hlö (+alv 24%)

min. 10 henkilöä / ryhmä

Kysy tarjous myös muun kokoiselle ryhmälle!

Lisätiedot

Kouluttaja Tiina Rahko, PSK-Aikuisopisto,

044 3120 795, tiina.rahko(at)psk.fi