IN ENGLISH

Uusia mahdollisuuksia ammatillisella koulutuksella

Koulutus täydentää ammattitaitoa, tukee urakehitystä ja mahdollistaa ammatinvaihdon. PSK-Aikuisopistossa opiskelet mukavassa ilmapiirissä joustavasti ja omat tavoitteesi huomioiden.

Koulutushakuun

Koulutusmuodot

Opiskelu toteutetaan koulutuksesta riippuen joko kokopäiväisenä opetuksena tai työn ohessa monimuoto-opiskeluna päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Monimuoto-opetus sisältää lähiopetuksen ohella ohjattua itsenäistä opiskelua, joka tapahtuu osittain verkko-oppimisympäristössä.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan osallistumalla valmistavaan koulutukseen ja näyttöihin  henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (Hoks) mukaisesti. Jos sinulla on jo tarvittava osaaminen, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta osoittamalla osaamisesi näytöissä.

Miten koulutukseen pääsee?

Lähiaikoina alkavat koulutukset ja niiden hakuohjeet löydät koulutustarjonnastamme. Myös opintotoimistomme auttaa mielellään koulutuksen valintaan ja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

PSK-Aikuisopistoon on suora haku. Voit ilmoittautua koulutuksiimme sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä opintotoimistoomme puh. 08 3120 711. Järjestämiimme työvoimakoulutuksiin sinun tulee hakea paikkakuntasi työ- ja elinkeinotoimiston kautta. Opiskelijavalinnat koulutuksiin tehdään yleensä haastattelujen perusteella. Joihinkin koulutuksiin opiskelijat valitaan hakupapereiden pohjalta.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

Aikuiskoulutustuki, Koulutusrahasto

Osaamiskartoitus, ammatilliset näyttötutkinnot

Ammatinvalinta ja koulutus, TE-palvelut

Ammatillinen koulutus, Opetushallitus

Opintopolku, aikuiskoulutus

 

Sivun oikeassa alakulmassa avautuva punainen Apua/Chat-nappi ohjaa sinut OpinTori verkko-ohjauspalveluun, josta voit saada ohjausta ja neuvontaa urasuunnitteluun ja koulutukseen hakeutumiseen.

Tervetuloa opiskelemaan PSK-Aikuisopistoon!