IN ENGLISH

Uusia mahdollisuuksia ammatillisella koulutuksella

Koulutus täydentää ammattitaitoa, tukee urakehitystä ja mahdollistaa ammatinvaihdon. PSK-Aikuisopistossa opiskelet mukavassa ilmapiirissä joustavasti ja omat tavoitteesi huomioiden.

Koulutushakuun

Koulutusmuodot

Opiskelu toteutetaan koulutuksesta riippuen joko kokopäiväisenä opetuksena tai työn ohessa monimuoto-opiskeluna päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Monimuoto-opetus sisältää lähiopetuksen ohella ohjattua itsenäistä opiskelua, joka tapahtuu osittain verkko-oppimisympäristössä.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan osallistumalla tutkintokoulutukseen ja tekemällä tutkinnon  näytöt henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (Hoks) mukaisesti. Jos sinulla on jo tarvittava osaaminen, voit osoittaa ammattitaitosi suoraan näytössä. Näistä järjestelyistä sovitaan aina vastuukouluttajan kanssa ja kirjataan Hoksiin.

Miten koulutukseen pääsee?

Lähiaikoina alkavat koulutukset ja niiden hakuohjeet löydät koulutustarjonnastamme. Myös opintotoimistomme auttaa mielellään koulutuksen valintaan ja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

PSK-Aikuisopistoon on suora haku. Voit hakeutua koulutuksiimme koulutuksen tietojen yhteydessä löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella tai ottamalla yhteyttä opintotoimistoomme puh. 08 3120 711. Järjestämiimme työvoimakoulutuksiin on hakeutuminen työ- ja elinkeinotoimiston kautta. Opiskelijavalinnat koulutuksiin tehdään pääsääntöisesti haastattelujen perusteella.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

Aikuiskoulutustuki, Työllisyysrahasto

Osaamiskartoitus, ammatilliset näyttötutkinnot

Ammatinvalinta ja koulutus, TE-palvelut

Ammatillinen koulutus, Opetushallitus

Opintopolku, aikuiskoulutus

 

Tervetuloa opiskelemaan PSK-Aikuisopistoon!