IN ENGLISH

Valmiudet yrittäjyyteen ja taidot kehittämiseen

Yrittäjän ammattitutkinto on suunnattu henkilöille, jotka ovat yrittäjyyden alkutaipaleella, suunnittelevat oman yrityksen perustamista tai ryhtyvät jatkamaan toimivan yrityksen liiketoimintaa. Lisäksi yrittäjän ammattitutkinto soveltuu täydentäväksi tutkinnoksi henkilöille, jotka työskentelevät erilaisissa yrittäjyyden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Yrittäjän ammattitutkinto rakentuu aina oman yrityksen tai uuden liikeidean kehittämiselle. Ensisijaista on yrityksen kilpailukyvyn parantaminen. Yritykselle tehdään liiketoimintasuunnitelma koulutuksen aikana ja tässä yhteydessä suoritetaan tutkinto. Yrittäjäksi aikovalle yrittäjän ammattitutkinto antaa vahvan pohjan yrityksen perustamiselle.

 

Yrittäjän ammattitutkinnon näytöt

Yrittäjän ammattitutkinnon näytöt suoritetaan oman toimivan tai suunnitellun yrityksen kehittämistyössä: täsmentämällä oma liikeidea, laatimalla oman yrityksen liiketoimintasuunnitelma.

Osana näyttöä kuuluu myös oman osaamisen arviointi ja kehittymissuunnitelman laatiminen sekä osaamisen kehittymisen arviointi.

Tutkinnon suorittamista varten jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen suunnitelma. Tämä suunnitelma laaditaan yhteistyössä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kanssa. Koulutus pohjautuu valtakunnallisiin tutkinnon perusteisiin.

Tutkinnon perusteet

 

Lue lisää koulutuksestamme ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: Koulutuspäällikkö Outi Heikkilä p. 044 5262 221, outi.heikkila(at)psk.fi