IN ENGLISH

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto vahvistaa luonto- ja yrittäjäosaamistasi

Koulutusalan avainsanoja ovat luonto, kulttuuri, ympäristövastuullisuus, asiakas ja yrittäjyys. Jos haluat tulevaisuudessa työskennellä näiden asioiden parissa, niin tämä tutkinto on Sinua varten.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto vahvistaa luonto- ja yrittäjäosaamistasi sekä antaa Sinulle valmiudet tuotteistaa osaamisesi vastuullisena luontoyrittäjänä, syventäen ymmärrystäsi nykypäivän asiakastarpeista ja liiketoiminnan periaatteista.

Luonto- ja ympäristöala ammattilaisilla on vahva osaaminen ympäristön ja luonnon kestävään käyttöön. Lue lisää tutkinnon perusteista Opetushallituksen sivuilta.

Tutkinnossa vaadittava ammattitaito osoitetaan näytöissä. Osaaminen näytetään pääosin todellisissa työtilanteissa ja työprosesseissa.
Tutkinnon suorittamista varten jokaisen tutkinnon suorittajan kanssa laaditaan henkilökohtainen suunnitelma. Tämä suunnitelma laaditaan yhteistyössä tutkinnon suorittajan, tutkinnon järjestäjän ja työpaikan kanssa. Näytöt arvioi työelämän ja koulutuksen järjestäjän edustaja.

Lisätietoja: Vastuukouluttaja Tiina Rahko, p. 044 3120 795tiina.rahko(at)psk.fi