IN ENGLISH

Uutiset:

Uutiset

PSK-Aikuisopiston rehtoriksi on valittu 1.8.2021 alkaen Raija Näppä

Tehtävään liittyen hän hoitaa myös PSK-Service Oy:n toimitusjohtajan tehtäviä. Lue lisää »

Uutiset

Liiketoiminnan perustutkintokoulutuksen info 1.6. kello 13

Liiketoiminnan perustutkinto antaa monipuolista ammatillista osaamista. Tässä koulutuksessa suuntaudutaan asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin. Koulutus järjestetään 9.8.2021 - 9.8.2023 työvoimakoulutuksena Oulussa. Lue lisää »

Uutiset

Tiedote opetuksen järjestämisestä 11.3.

Koronatilanteen vuoksi PSK-Aikuisopiston ja PSK-Service Oy:n koulutukset järjestetään siten, että  VOS-perusteinen työvoimakoulutus ja ELY:n hankintasopimukseen perustuva työvoimakoulutus jatkuvat lähiopetuksena, muilta osin koulutus tapahtuu etäopetuksena. Samoin etätyösuositusta jatketaan. Välttämätön koulutus ja tentit voidaan järjestää lähiopetuksena noudattaen kaikkia käytössä olevia turvajärjestelyjä ja noudattaen mahdollisuuksien mukaan max kuuden hengen ryhmäkokoa. Vastuukouluttajat antavat tarvittaessa opiskelijoille tarkempia tietoja ryhmän opetuksen toteutuksesta. Lue lisää »

Uutiset

Tiedote koronavirustilanteen aiheuttamista muutoksista opetukseen

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen Covid-19 koordinaatioryhmä on todennut Pohjois-Pohjanmaan olevan koronatilanteen leviämisvaiheessa. Ely-keskuksen ja Oulun kaupungin ohjeistuksen mukaisesti myös PSK-Aikuisopisto siirtyy etäopetukseen viimeistään 2.12. alkaen. Lue lisää »