IN ENGLISH

Tutustu PSK-Aikuisopistoon!

 • Tiedote 29.08.2016

  Mitä tekee yksityinen ammatillinen aikuiskoulutuskeskus?

  Onko se eliittiopisto työelämän huipulle? Vai virastohenkinen opettajakeskus?

  PSK-Aikuisopisto on osaamiskeskus, joka järjestää aikuisväestölle suunnattua ammatillista koulutusta ja siten kehittää ammatillista osaamista ja uusyrittäjyyttä niin maalla kuin kaupungeissakin. 

  Aikuisopistoa ylläpitää Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiö, joka viettää nyt syksyllä jo 26-vuotissyntymäpäiväänsä. Juuret ovat Haapavedellä, mutta aikuisopisto toimii pääosin Oulun seudulla. Koulutuksia on aina järjestetty myös laajemmalla alueella ja opiskelijoita on ollut vähintään puolen Suomen laajuudelta.

  Suosittuja tutkintoon johtavia koulutuksia ovat aikuisopistolla mm. Johtamisen erikoisammattitutkinto (JEAT), Liiketalouden perustutkinto (merkonomi), Myynnin ammattitutkinto, Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja), Taloushallinnon ammattitutkinto ja Yrittäjän ammattitutkinto. Uusimpia järjestettäviä koulutuksia ovat esimerkiksi Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto ja Lähiesimiestyön ammattitutkinto. PSK-Aikuisopistossa opiskellaan paljon myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissa sekä erilaisissa valmennuksissa kuten yrittäjävalmennuksissa, hankeosaajavalmennuksissa ja maahanmuuttajakoulutuksissa.

  Opiskelijat ovat viihtyneet aikuisopistolla, jossa tunnelma on avoin, ystävällinen ja kansainvälinen. Henkilökuntaa aikuisopistolla on keskimäärin noin 30 henkilöä. Henkilöstö osaa asiansa, on kouluttautunutta ja tuntee työelämän käytännön kautta. Jokaista opiskelijaa ohjataan henkilökohtaisesti, jotta he voivat saavuttaa tavoitteensa koulutuksessa ja työelämässä. Ydinajatuksena on, että työelämää kehitetään laadukkaalla opetuksella, motivoituneilla opiskelijoilla ja hyvällä työnantajayhteistyöllä opiskelija ja koulutus kerrallaan - pistämme kaiken likoon, jotta kaikki onnistuvat ja menestyvät.

  Haluaisitko tietää enemmän PSK-Aikuisopistolla opiskelusta? 

  Kysy lisää koulutuspäälliköiltämme: Outi Heikkilä p. 044 5262 221 ja Miia Narkaus p. 044 3120 568.

  Tullaan tutuiksi!