IN ENGLISH

Kaikki uutiset:

Uutiset

Koronavirustiedote 31.7.2020 PSK:n opiskelijoille

Rauhoittuneen epidemiatilanteen johdosta siirrymme PSK:ssa elokuun alusta alkaen normaaliin toimintaan turvallisuus huomioiden. Haluamme varmistaa kaikille turvallisen oppimisympäristön ja kaikessa toiminnassa noudatetaan valtakunnallisia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Pidetään huolta siitä, että sairaana ei tulla kouluun sekä säilytetään hyvä hygienia THL:n ohjeiden mukaisesti. Lue lisää »

Uutiset

INFO sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutuksesta 10.8. kello 15.00.

PSK-Aikuisopistolla alkaa syyskuussa sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutus, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala. Tule kuulemaan lisätietoja koulutuksesta infoon Veteraanikatu 2, rakennus K4, luokka 2. Tervetuloa! Lue lisää »

Uutiset

Tuomas Ojala aloitti PSK-Aikuisopiston rehtorina kesäkuun alussa

Aikaisemmin hän on työskennellyt Iin kunnassa koulunjohtajana, hän arvostaa oppilaitoksen pidossa asioiden sujuvuutta ja yhdessä tekemistä. Lue lisää »

Uutiset

Tiedote koronavirustilanteen aiheuttamista muutoksista opetukseen

PSK-Aikuisopisto keskeyttää lähiopetuksen ja sulkee oppilaitoksen tilat 18.3. – 13.5.2020 väliseksi ajaksi Suomen hallituksen linjausten mukaan. Lähiopetuksen sijaan opetus toteutetaan etä- ja verkko-opiskeluna sekä itsenäisenä opiskeluna. Lue lisää »