IN ENGLISH

Kaikki uutiset:

Uutiset

Tiedote opetusjärjestelyistä opiskelijoille koronatilanteessa 30.11.2021

Pohjois-Pohjanmaan alueellisen COVID-19 koordinaatioryhmä kokoontui 23.11.2021. Ryhmä totesi, että tilanne kuormittaa huolestuttavasti sekä erikoissairaanhoitoa että perusterveydenhuoltoa, minkä vuoksi alueelle on välttämätöntä asettaa uusia rajoituksia ja suosituksia. Tartuntoja todetaan paljon, eikä niiden kaikkien lähteitä saada tartunnanjäljityksen ruuhkautumisen vuoksi luotettavasti selvitettyä. Myös sairaalahoitoa vaativien koronapotilaiden määrä kasvaa. Lue lisää »

Uutiset

PSK-Aikuisopisto on mukana Ajankohtaista amiksessa verkkotapahtumassa 10.12.

Ajankohtaista amiksessa -tapahtuma on ohjaustyötä tekeville suunnattu tapahtuma. Tapahtumassa saat uusimmat tiedot ammatillisen koulutuksen kentältä Oulun seudulla ja hakeutumisesta Oulun alueen ammatillisiin oppilaitoksiin. Lue lisää »

Rekrytointi Uutiset

Koulutuspäällikkö

Sinä innovatiivinen ja kunnianhimoinen pedagogiikan osaaja, tule mukaan PSK-tiimiin! PSK-Aikuisopiston hallitus päätti kokouksessaan jatkaa koulutuspäällikön tehtävän hakuaikaa 7.1.2022 saakka. Aiemmin toimitetut hakemukset huomioidaan automaattisesti jatketussa haussa. Hae meille niin pääset mukaan ideoimaan ja tekemään tämän päivän ja tulevaisuuden laadukasta sotekoulutusta. Johtavassa roolissa vastaat laajasti alan koulutuksen onnistumisesta kokonaisuutena. Lue lisää »

Tiedote

Tehdään yhdessä osaajia työelämään

Antamalla palautetta kehität ammatillisen koulutuksen laatua Lue lisää »

Uutiset

Tiedote opetusjärjestelyistä opiskelijoille koronatilanteessa (26.9.2021)

PSK:ssa olemme lähiopetuksessa. Pohjois-Pohjanmaan alueellisen COVID-19 koordinaatioryhmä totesi kokouksessaan 21.9, että Pohjois-Pohjanmaa on palannut kokonaisuudessaan epidemian perustasolle, minkä vuoksi alueella otetaan käyttöön perustason maskisuositukset. Lue lisää »